Bent u opzoek naar een klusbedrijf in Gelderland?

Hansklus-an (HK-A) is opgericht op 1 Januari 2006 en houdt zich bezig met klussen in en rondom het huis of bedrijf. Ik ben gevestigd te ’s-Heerenberg, omgeving Doetinchem en ben werkzaam in de provincie Gelderland en omstreken.

Werkzaamheden

Als zelfstandig klusbedrijf ben ik inzetbaar voor allerlei soorten werkzaamheden. Deze werkzaamheden kunnen variëren van het ophangen van lampen gordijnrails of schilderijen tot kleine verbouwingen. Maar denk ook aan schilderwerk binnen en buiten, plaatsen van een keuken, badkamer, dakraam en/of isolatie.

Veiligheid en duurzaamheid

Veilig en duurzaam werken zijn goede en belangrijke aspecten bij het verrichten van mijn werkzaamheden. Daarom gebruik ik ook zoveel mogelijk kwalitatief goede en milieu vriendelijke materialen. Zelf ben ik in bezit van een diploma Basisveiligheid VCA, met dit diploma laat ik zien dat ik de basiskennis bezit van VGM zoals die vastgesteld is door VCA. Daarmee geef ik aan dat ik veilig kan werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van mijzelf en anderen.

Kwaliteit, Service en Garantie

Als er in uw woning werkzaamheden worden verricht, moet u er op kunnen vertrouwen dat dit goed en veilig gebeurt. Daarom geef ik volledige garantie op de verrichte werkzaamheden zoals ook omschreven in de Algemene Voorwaarden van de VLOK (2016). VLOK is een vereniging van Klussenbedrijven aangesloten bij de Geschillencommissie Klussenbedrijven. Voor u is er de VLOK brochure voor consumenten als u meer te weten wilt komen over klussen met extra garantie.

VLOK Logo VLOK Erkend

HK-A huis logo